Αμύνταιο: Μυστήριο με το θάνατο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 11:14 Αμύνταιο: Μυστήριο με το θάνατο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Το θάνατο ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Αμύνταιο ερεύνησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Το θάνατο ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Αμύνταιο ερεύνησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο 50χρονος Θανάσης Σιγκάρης βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάιο σ’ ένα χωράφι ενώ επέστρεφε σπίτι του με τη μηχανή ενός φίλου του με την Αστυνομία να κάνει απο αποδίδει το τροχαίο ατύχημα. Ωστόσο η οικογένεια του θύματος  ξεκίνησε έρευνες πιστεύοντας το αντίθετο.

Ο τεχνικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαδιάς που όρισαν οι συγγενείς εντόπισε ίχνη κόκκινης μπογιάς στη μηχανή που οδηγούσε και σύμφωνα με τον ίδιο αυτό προκαλεί ερωτήματα, αφού ο ιδιοκτήτης της ανέφερε πως όταν την δάνεισε τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν. Ο κ. Μαδιάς εκτίμησε πως το πιο πιθανό σενάριο θα ήταν το ατύχημα να γίνει σε κάποια από τις προηγούμενες στροφές που είναι και πιο απότομες και πρόσθεσε ότι το έδαφος στο συγκεκριμένο σημείο είναι αμμώδες και με το βάρος μηχανής και αναβάτη, οι ρόδες θα είχαν βουλιάξει και δε θα είχε διανύσει μια απόσταση 70 μέτρων στον ίδιο χώρο.

«Έχω κάνει αίτημα προς την επιληφθείσα αστυνομική Αρχή να στραφεί προς τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προέρχονται τα εντυπώματα κόκκινης απόχρωσης που βρήκα στη μηχανή», είπε.

Σε αντιφάσεις έπεσαν στην κάμερα της εκπομπής, τα τελευταία άτομα που τον είδαν ζωντανό σε ένα καφενείο γειτονικού χωριού. Ο ένας απ’ αυτούς είχε λίγο καιρό πριν διαπληκτιστεί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, όταν εκείνος προσπάθησε να προστατεύσει το καφενείο ενός άλλου φίλου του.

Ο άνθρωπος που βρήκε τον 50χρονο και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής:  «Εγώ δεν πρόσεξα κανένα φρενάρισμα στο δρόμο. Κάτι έγινε για να βρεθεί εκεί», όπως είπε.

Στην εκπομπή μίλησε και η κόρη του θύματος η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα πριν το δυστύχημα.
Κατάλαβε ότι ο πατέρας της βρισκόταν παρέα με κάποιον άλλο που είχε μάλλον διαφορές, γιατί της είπε χαρακτηριστικά ότι «θα του φτιάξει τη γούνα…». «Δε θέλω να κατηγορήσω κάποιον, απλά μου φαίνεται πολύ περίεργος ο τρόπος που έγινε και θέλω να το ψάξω καλύτερα γιατί σίγουρα υπάρχουν ερωτήματα», όπως δήλωσε.

Η σύζυγος του θύματος έδωσε επτομέρειες για τον καβγά που είχε προηγηθεί στο Αμύνταιο.  «Επειδή τους την έσπασε γιατί τους έδιωξε από το καφενείο του φίλου του, του είπαν ότι αυτό δε θα το αφήσουμε έτσι. Το απόγευμα, λίγη ώρα πριν το μοιραίο δυστύχημα, βρέθηκε σε ένα άλλο καφενείο με έναν άνδρα από αυτή την παρέα. Συνέβη κάτι μεταξύ τους;».

Ο Λευτέρης Καραπαναγιωτίδης, τεχνικός Διευθυντής στην ποδοσφαιρική ομάδα «Ερμής» Αμυνταίου, όπου ο Θανάσης Σιγκάρης ήταν ενεργό μέλος στους παλαίμαχους τον περιέγραψε ως έναν ήσυχο άνθρωπο, καλό ποδοσφαιριστή που συμμετείχε και σε φιλανθρωπικούς αγώνες.

Πηγή:anikolouli.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση