Αντίρριο: Μάχη με το χρόνο δίνει το Λιμενικό – Τουλάχιστον ένας νεκρός από ανατροπή σκάφους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 00:39 Αντίρριο: Μάχη με το χρόνο δίνει το Λιμενικό – Τουλάχιστον ένας νεκρός από ανατροπή σκάφους

Τραγωδία στο Αντίρριο μετά την ανατροπή σκάφους. Ένα άτομο έχει εντοπιστεί νεκρό από το Λιμενικό. Αγωνία για την τύχη του δεύτερου. Σε εξέλιξη έρευνες στην περιοχή.

Μάχη με το χρόνο δίνει το Λιμενικό στο Αντίρριο για δυο άτομα που επέβαιναν σε σκάφος που αναποδογύρισε λόγω της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός, αλλά δεν μπορεί να ανασυρθεί λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου, το οποίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναποδογύρισε. Το σκάφος βυθίστηκε στην ανατολική προβλήτα της περιοχής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το ένα από τα δύο άτομα πρόλαβε και ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ κατέφτασαν δύτες από την Πάτρα, προκειμένου να συνδράμουν στον εντοπισμό του δεύτερου ατόμου

Οι λιμενικοί και το σκάφος της 6ης ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις αναζητήσεις στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό του άλλου άνδρα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των διασωστών.

Πληροφορίες από thebest.gr , nafpaktianews.gr

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση