ΕΛΑΣ: Πιάστηκε ο μετρ των διαρρήξεων σπιτιών της Αττικής!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 15:42 ΕΛΑΣ: Πιάστηκε ο μετρ των διαρρήξεων σπιτιών της Αττικής!

Τη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού που διέπραττε σωρηδόν διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια στην Αττική ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από σπίτια, με την αξία των κλοπιμαίων να υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.

Ο δράστης συνελήφθη, βραδινές ώρες της 28.11.2019 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 23χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση και αντίσταση.

ΕΛΑΣ: Έτσι “χτυπούσαν” οι ληστές

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις – κλοπές από σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι ανωτέρω, παραβιάζοντας είτε τις κεντρικές πόρτες είτε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες των σπιτιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Ο 23χρονος, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση