Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγ. Θεόδωροι: Γιά ένα κόσμημα ληστές σκότωσαν ηλικιωμένη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 20:02 Άγ. Θεόδωροι: Γιά ένα κόσμημα ληστές σκότωσαν ηλικιωμένη

Επιχείρησαν με τη βία να της αποσπάσουν κόσμημα που φορούσε και επειδή αντιστάθηκε την πάτησαν με αυτοκίνητο!

Τραγωδία σημειώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από ληστεία στο σπίτι της.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε η ηλικιωμένη. Σύμφωνα με  το πρώτο, την έσυραν οι ληστές και κατά το δεύτερο εκείνη μπήκε μπροστά τους και αυτοί την πάτησαν με το ΙΧ επειδή τους αντιστάθηκε!

Εν τω μεταξύ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και από αέρος για τον εντοπισμό των κακοποιών

Σύμφωνα με τοπικά μέσα άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι της ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από την ηλικιωμένη. Στη συνέχεια επιχείρησαν με τη βία να της αποσπάσουν κόσμημα που φορούσε. Η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και άρχισε να φωνάζει καθώς στο σπίτι εκείνη την ώρα βρίσκονταν τόσο ο γιος της όσο και ο σύζυγός της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ η ηλικωμένη επιχείρησε να τους σταματήσει μπαίνοντας μπροστά στο αυτοκίνητο. Ωστόσο οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα, την έσυραν για κάποια μέτρα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών. Μάλιστα, έχει σηκωθεί και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. για να συμμετέχει στην επιχείρηση και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το όχημα των κακοποιών έχει εγκαταλειφθεί σε κοντινό σημείο.

Πηγή: korinthostv