Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγ.Θεόδωροι: Συγκλονίζει ο γιος-Είδα τη μάνα μου νεκρή, την αλυσίδα κομμένη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 11:15 Αγ.Θεόδωροι: Συγκλονίζει ο γιος-Είδα τη μάνα μου νεκρή, την αλυσίδα κομμένη

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης την οποία αδίστακτοι ληστές την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους και τη σκότωσαν.

Στιγμές πρωτοφανούς σκληρότητας έζησαν οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας από την τραγωδία στην οδό Ανθέων ενώ συγκλονίζει η μαρτυρία του γιου της 77χρονης την οποία αδίστακτοι ληστές την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους και τη σκότωσαν για ένα κόσμημα.

Όπως ο ίδιος περιγράφει «ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν «Κυρία, κυρία! Ποιος είναι κυρία;». Η μάνα μου βγήκε έξω, ενώ εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα στο σπίτι, και εκείνη τη στιγμή πήγαν να την βουτήξουν από τον λαιμό, να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της. Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Την χτυπήσαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της».

«Φώναξε «Γιώργο!». Έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου, αλλά μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Την χτύπησαν, πέρασε το αμάξι από πάνω της και την διέλυσαν. Την είδα νεκρή με κομμένη την αλυσίδα στο λαιμό της» δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Φωτογραφία: KorinthosTv