“Κόλαση” στην δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 23:20 “Κόλαση” στην δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί!

Από μεγάλη ένταση και αντεγκλήσεις μεταξύ συγγενών κατηγορουμένου και θύματος σημαδεύτηκε η δίκη για μια υπόθεση με πολλά -ακόμη- "σκοτεινά" σημεία. Είναι η υπόθεση με τον οδηγό ταξί που κατηγορεί Έλληνα ηθοποιό για βιασμό. "Κατηγορούμενος και θύμα θα έπρεπε να είναι σήμερα φίλοι και όχι αντίδικοι" κατέθεσε ο γιατρός που τους είδε εκείνο το βράδυ. Η ατάκα που επαναλάμβανε ο οδηγός του ταξί, το αντικείμενο που κλώτσησε ένας αστυνομικός κι όλα όσα ειπώθηκαν στην δίκη.

Σε υψηλούς τόνους συνεχίστηκε και σήμερα, Τρίτη 10.12.2019, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη του ηθοποιού Γ. Καρκά που κατηγορείται για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί, πριν από περίπου ένα χρόνο σε απόμερο σημείο, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σημειώθηκε ένταση με άτομα από το περιβάλλον του ηθοποιού να φωνάζουν στο θύμα “άντε μαζέψου σίχαμα, απατεώνα, αλήτη”.

Η μητέρα του ηθοποιού ανέφερε πως ο γιος της είναι 13 μήνες άδικα στην φυλακή με την μητέρα του θύματος να καλεί την αστυνομία και να ζητεί προστασία.

Μάλιστα, η υπεράσπιση του ηθοποιού υπέβαλλε στο δικαστήριο αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης λόγω εορτών το οποίο απερρίφθη.

Τότε μέλη του ακροατηρίου ακούστηκαν να φωνάζουν “αίσχος” και να κατηγορούν το δικαστήριο για ομοφοβία

Νωρίτερα, σήμερα στο Δικαστήριο κατέθεσε ο γιατρός του δημοσίου νοσοκομείου στον οποίο κατέληξαν ο οδηγός ταξί και ο ηθοποιός μετά το περιστατικό.

Τι κατέθεσε ο γιατρός για τον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί

Ο γιατρός μάλιστα εξέφρασε την άποψη πως κατηγορούμενος και θύμα θα έπρεπε να είναι σήμερα φίλοι και όχι αντίδικοι, διότι όπως είπε ο ένας έσωσε τη ζωή του άλλου.

«Τι μου κάνατε ρε αλήτες;». Αυτό σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού φώναζε ο οδηγός ταξί ο οποίος όπως είπε ήταν πολύ επιθετικός και σε μεγάλη ένταση. Βέβαια αρχικά, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, είδε τον οδηγό ταξί “μαινόμενο” να φωνάζει “σώστε το παιδί θα σας σκοτώσω”.

Και οι δύο ωστόσο αρνήθηκαν να υποβληθούν σε εξετάσεις.

“Πέσαμε πάνω στον ηθοποιό, τον βάλαμε σε φορείο δεν είχε τις αισθήσεις του” περιέγραψε ο μάρτυρας, προσθέτοντας:” Ξαφνικά όμως ξύπνησε στο φορείο και μας έλεγε αφήστε με, δεν θέλω καμία εξέταση”.

Ωστόσο, όπως είπε ο μάρτυρας παράλληλα άκουγε και τις φωνές του ταξιτζή που φώναζε ότι δεν είναι καλά. “Προσπαθούσαμε να βάλουμε στο φορείο τον ηθοποιό και ο κύριος με ταξί “φώναζε τι μου κάνανε οι αλήτες, θα σας σκοτώσω, τι μου βάλανε στον καφέ”.

Συγκεκριμένα ο μάρτυρας περιέγραψε πως “η επιθετικότητα του οδηγού του ταξί ήταν μεγάλη, ήταν υπερδιεγερτικός, απειλούσε τον ηθοποιό του έλεγε τι μου κάνατε ρε αλήτες. Κάποια στιγμή είχε τραβήξει έξω από το ταξί τον ηθοποιό και του έριξε μια κλωτσιά”.

“Το ταξί μύριζε άσχημα”

Ο μάρτυρας κατέθεσε ακόμη, πως “ο ταξί μύριζε άσχημα πολύ” και ότι πράγματι υπήρχε όντως μέσα σε αυτό ένα ποτήρι με καφέ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος φωτογράφησε το κύπελλο με τον καφέ και σήμερα υπέδειξε και τη σχετική φωτογραφία στο δικαστήριο. “Ο οδηγός ταξί επανέλαβε πολλές φορές την φράση τι μου ρίξατε μέσα στον καφέ….Μου είπε κάποια στιγμή εκεί στα σκαλάκια στο νοσοκομείο ότι τον βιάσανε. Εγώ όπως τους είδα νόμιζα ότι είχαν προσωπική διαφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο οδηγός ταξί οδήγησε και ήρθε στο νοσοκομείο. Πάντως αν του είχαν ρίξει ναρκωτικά κινδύνεψαν ζωές”.

Μάλιστα, ο μάρτυρας σε μια αποστροφή της κατάθεσής του ανέφερε:

“Πάντως αν θέλεις να κάνεις κάτι σε κάποιον δεν του ρίχνεις υπερδεγιερτικό… Αυτοί οι δυο άνθρωποι παρουσίαζαν εκείνο το βράδυ εντελώς διαφορετική εικόνα”

Ακόμη, ο μάρτυρας ανέφερε πως εκείνο το βράδυ υπέπεσε στην αντίληψή του πως αστυνομικός κλώτσησε αντικείμενο που είχε πέσει από την τσέπη του ηθοποιού.

Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου ηθοποιού εστίασε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας δεν είχε καταθέσει τίποτα στην ανάκριση για τα περί βιασμού που όπως είπε του είχε αναφέρει ο οδηγός ταξί. “Ήρθα να πω εδώ την αλήθεια, όσα συνέβησαν εκείνη τη στιγμή δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου” απάντησε ο μάρτυρας.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Ιανουαρίου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση