Θεοδόσης Πάνου: Ο αστυνομικός συντάκτης που δέχτηκε επίθεση με γκαζάκια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 09:47 Θεοδόσης Πάνου: Ο αστυνομικός συντάκτης που δέχτηκε επίθεση με γκαζάκια

Θύμα της μίας εμπρηστικής επίθεσης, από τις 3 συνολικά που έγιναν την Τετάρτη τα ξημερώματα,  έπεσε ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου.

Αναλυτικότερα, στις περίπου 1.50 άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου διαμένει ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης.

Ο Θεοδόσης Πάνου είναι χρόνια δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή εργάζεται στο newsit.gr και στον ΣΚΑΙ. Παλαιότερα εργαζόταν στον ΑΝΤ1, τη «Δημοκρατία» και την Espresso. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η επίθεση αυτή «στοχοποίησε τον αστυνομικό συντάκτη του newsit.gr, Θεοδόση Πάνου. Ήταν περίπου 01:50 τα ξημερώματα όταν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο γνωστός δημοσιογράφος στην Καλογρέζα εξερράγησαν τρία από τα τέσσερα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας».

Οι τρεις επιθέσεις τα ξημερώματα

Συνολικά σημειώθηκαν τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, κυρίως στα Βόρεια Προάστια, μέσα σε διάστημα πενήτα λεπτών.

Η πρώτη ήταν όταν άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στη 01:20 στο Χαλάνδρι, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο αστυνομικού διευθυντή, ο οποίος είναι προϊστάμενος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού.

Μόλις 20 λεπτά μετά, στη 01:40, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην οδό Διονύσου στη Κηφισιά. Στόχος αυτή τη φορά ήταν ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο στο οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΣΚΑΪ, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ περιμένουν να δουν εάν θα υπάρξει ανάληψη ευθύνης, ενώ ερευνούν και σε ποιον ανήκει το καφέ ζαχαροπλαστείο.

Φωτογραφίες από την επίθεση στο σπίτι του αστυνομικού των φυλακών Κορυδαλλού:


Πηγές: thetoc.gr, ant1news.gr, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση