Στις φυλακές Κορυδαλλού ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ξάδερφο της γυναίκας του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 22:56 Στις φυλακές Κορυδαλλού ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ξάδερφο της γυναίκας του

Ο δράστης, ειδικός φρουρός, πατέρας ενός παιδιού, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 27χρονος αστυνομικός ο οποίος το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου δολοφόνησε για οικονομικές διαφορές και μετά από συμπλοκή με το θύμα, τον 31χρονο δεύτερο ξάδερφο της γυναίκας του, ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην Καλλίπολη, στον Πειραιά.

Ο δράστης, ειδικός φρουρός, πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος βρίσκεται σε αργία από την υπηρεσία του, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υπόθεση εκβίασης, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

Στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι ο 30χρονος τού όφειλε κατά τακτά και μεγάλα χρονικά διαστήματα διάφορα χρηματικά ποσά που τις περισσότερες φορές είχε παρενέβη και πληρώσει ο πατέρας του.

Ανέφερε, επίσης, ότι όταν είχε επισκεφθεί το θύμα στο διαμέρισμά του, προκειμένου να συζητήσουν για ένα συγκεκριμένο ποσό που του όφειλε, ο 31χρονος του ζήτησε να πάνε για έναν καφέ. Ισχυρίζεται πως ο ξάδερφός του ήταν εκείνος που του επιτέθηκε πρώτος και τον χτύπησε με ένα γκλομπ, ενώ τον τραυμάτισε με το μαχαίρι και στις παλάμες των χεριών του.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο αστυνομικός και δράστης της δολοφονίας κατάφερε να πάρει το μαχαίρι από το θύμα και στη συνέχεια να μαχαιρώσει τον 31χρονο στην πλάτη.

Ο δράστης ανέφερε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Σύμφωνα πληροφορίες και στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο δράστης, που έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέταση, επέφερε στο θύμα 39 μαχαιριές.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση