Λεπτομέρειες που σοκάρουν για την οικογενειακή τραγωδία στην Αλικαρνασσό - Το αρρωστημένο πάθος του συζυγοκτόνου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 17:55 Λεπτομέρειες που σοκάρουν για την οικογενειακή τραγωδία στην Αλικαρνασσό - Το αρρωστημένο πάθος του συζυγοκτόνου

Το “καμπανάκι” είχε χτυπήσει δυνατά τουλάχιστον μία φορά στο σπίτι του ζευγαριού από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα την Αλικαρνασσό. Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν είχε κληθεί η αστυνομία να επιληφθεί ενός ακόμη περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας. Όμως, η 33χρονη επέλεξε και πάλι να παραμείνει στην ίδια στέγη με τον 54χρονο, ο οποίος υποψιαζόταν ότι εκείνη ετοιμαζόταν να τον εγκαταλείψει μαζί με το 4χρονο αγοράκι τους και την παρακολουθούσε.

Κρήτη: Νέα στοιχεία για την δολοφονία με καραμπίνα

Όλες αυτές οι ενδείξεις και η παθολογική ζήλια όπλισαν, τελικά, το χέρι του 54χρονου, ο οποίος δεν υπολόγισε καν ότι σκότωνε την 33χρονη μέσα στο δωμάτιο του παιδιού τους, που κοιμόταν ανύποπτο.

Μετά το κακό, η σήμανση εντόπισε και κατάσχεσε ένα καταγραφικό μέσα στο σπίτι, ενώ ο συζυγοκτόνος φέρεται να εξομολογήθηκε σε δικούς του ανθρώπους ότι είχε τοποθετήσει μικρόφωνα ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ παρακολουθούσε και τη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το χρονικό του τέλους

Ο 54χρονος υδραυλικός με δυο πυροβολισμούς εκτέλεσε κυριολεκτικά την 33χρονη σύζυγο του μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο όπου ίσως έτρεξε για να κρυφτεί όταν είδε τον μετέπειτα συζυγοκτόνο οπλισμένο. Το 4χρονο αγοράκι της οικογένειας βρισκόταν ξαπλωμένο σε ένα καναπέ λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έπεφτε νεκρή η μητέρα του με τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Το ζευγάρι νωρίτερα διασκέδαζε μαζί σε κατάστημα της Αλικαρνασσού, χωρίς τίποτα να προαναγγέλλει την τραγωδία που ακολούθησε μόλις επέστρεψαν στο σπίτι.

Οι περιγραφές των γειτόνων συγκλονίζουν: Ο 54χρονος βγήκε από το διαμέρισμα και φώναξε στην αδελφή του πως σκότωσε την άτυχη Αδαμαντία. Σε κατάσταση παραληρήματος έφυγε έχοντας μαζί του το 4χρονο αγοράκι αλλά και την καραμπίνα.

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε αφού επέστρεψαν από νυχτερινή διασκέδαση (φωτο)

Στις αστυνομικές αρχές σήμανε συναγερμός υπό το φόβο η τραγωδία να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το θρίλερ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη μέχρι ο 54χρονος να παραδώσει το αγοράκι, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σε συγγενικό του σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά και να παραδοθεί μαζί με το όπλο του εγκλήματος.

Οι μαρτυρίες των περιοίκων συνθέτουν ουσιαστικά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος καθώς οι άγριοι καυγάδες του ζευγαριού είχαν εκτυλιχτεί ακόμη και στη μέση του δρόμου.

πηγή: flashnews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση