Ρόδος: Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς! Εξήγησε αυτό που του συνέβη…

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 10:55 Ρόδος: Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς! Εξήγησε αυτό που του συνέβη…

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του αγνοούμενου ψαροντουφεκά. Τι είπε ο 55χρονος όταν είδε τους διασώστες...

Καλά στην υγεία του βρέθηκε αργά χθες το βράδυ (29-12-2019) στην παραλία ανάμεσα στην Απολακκιά και την περιοχή του Μονολίθου, ο 55χρονος καθηγητής από τη Ρόδο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από νωρίς χθες το απόγευμα.

Ο 55χρονος καθηγητής, έκανε υποβρύχιο ψάρεμα “ψαροντούφεκο” μαζί με έναν φίλο του στη στην περιοχή. Όταν ο τελευταίος τον αναζήτησε στο σημείο που είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν και δεν τον βρήκε, τότε ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές και ξεκίνησε άμεσα κινητοποίηση από στεριά και από θάλασσα.

Στην περιοχή έσπευσαν εθελοντες, διασώστες, ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και σκάφη του Λιμενικού, προκειμένου να ξεκινήσουν θαλάσσιες έρευνες. Οι καιρικές συνθήκες όμως ήταν άκρως απαγορευτικές για την σχετική έρευνα.

Ο 55χρονος ψαροντουφεκάς, έχασε τον προσανατολισμό του εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και αντί για την παραλία της Μονολίθου, βρέθηκε στην περιοχή της Απολακκιάς (Φούρνους) όπου και κατάφερε στη συνέχεια να βγει στη στεριά.

Εκεί, παράμεινε έως και λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής, όπου και εντοπίστηκε. Ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε όλους όσους κινητοποιήθηκαν για τον εντοπίσουν.

Πηγή: rodiaki.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση