Βίντεο σοκ στα Πετράλωνα: Ο 21χρονος πετάει τη σακούλα στα σκουπίδια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 11:36 Βίντεο σοκ στα Πετράλωνα: Ο 21χρονος πετάει τη σακούλα στα σκουπίδια

Το σώμα του 52χρονου άνδρα στα Πετράλωνα εξακολουθεί να αγνοείται, στο φως έρχεται όμως βίντεο το οποίο δείχνει τον 21χρονο δράστη να πετά μια σακούλα στα σκουπίδια.

Το σώμα του 52χρονου άνδρα στα Πετράλωνα εξακολουθεί να αγνοείται, στο φως έρχεται όμως βίντεο το οποίο δείχνει τον 21χρονο δράστη να πετά μια σακούλα στα σκουπίδια.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο 21χρονος ο οποίος έχει ομολογήσει πως σκότωσε τον νονό του, φέρετα να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να προχωρήσει στο έγκλημα, επειδή, ως υποστηρίζει, κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Οταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 21χρονο γιατί σκότωσε τον νονό του, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έκανε επειδή ξυλοκοπούσε τη μητέρα του.

Ο 21χρονος είπε επίσης στους αστυνομικούς πως πήρε ένα μαχαίρι ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά. Εν συνεχεία προχώρησε στον τεμαχισμό του και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Οι κάμερες από το σημείο επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δράστη ότι πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια, καθώς σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Open, φαίνεται ο 21χρονος να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στις 01:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12).

Σημειώνεται πάντως ότι ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως όταν η μητέρα του νεαρού ρωτήθηκε από κατοίκους της περιοχής της γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος, απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της. Η γυναίκα βρίσκεται πλέον κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση