Πεύκη: Συγκλονίζει ο παππούς του 5χρονου παιδιού [video]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 16:19 Πεύκη: Συγκλονίζει ο παππούς του 5χρονου παιδιού [video]

Σοκαρισμένη είναι - όπως είναι φυσικό - η οικογένεια της 32χρονης που έριξε σκότωσε το παιδί της και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλη η Πεύκη – και όχι μόνο – είναι συγκλονισμένη από την ασύλληπτη τραγωδία, καθώς είναι αδιανόητο μητέρα να πετά στο κενό το 5χρονο κοριτσάκι της και στην συνέχεια να πέφτει κι αυτή.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του συντρόφου της 32χρονης, παππούς του παιδιού, δήλωσε πως ίσως είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα η νύφη του αλλά δεν περίμενε ποτέ πως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά πριν 2 μέρες έτρωγαν έπιναν και γλεντούσαν, λόγω των ημερών, και η 32χρονη έδειχνε χαρούμενη. Και σήμερα ξαφνικά έγινε αυτό.

Αρχικά όπως είπε ο γιος του ειδοποιήθηκε για διάρρηξη στο σπίτι τους, ειδοποίησε τους γονείς του και ο παππούς έσπευσε στο σημείο. Εκεί αντίκρισε το μακάβριο θέαμα με τα πτώματα σκεπασμένα με το σεντόνι.

Ο ίδιος αναφέρει πως μητέρα και παιδί έπεσαν μαζί, και όχι το παιδί στον ακάλυπτο και η μητέρα από το μπροστινό μπαλκόνι. Στα λόγια του φαίνεται ο πόνος και το παράπονο για το ότι η νύφη του πήρε μαζί της και το 5χρονο κοριτσάκι, που όπως λέει μπορεί να είχε προβλήματα αλλά ακολουθούσε θεραπείες και τα αντιμετώπιζε.

Δείτε τα όσα είπε

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση