Θεοφάνεια 2020: Η στιγμή που οι θυελλώδεις άνεμοι ρίχνουν τον ιερέα στη θάλασσα της Κεφαλονιάς [video]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 20:00 Θεοφάνεια 2020: Η στιγμή που οι θυελλώδεις άνεμοι ρίχνουν τον ιερέα στη θάλασσα της Κεφαλονιάς [video]

Ο ιερέας πλησίασε τη φουρτουνιασμένη θάλασσα για να ρίξει τον σταυρό. Κάθε του βήμα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, όμως κάποια στιγμή δεν κατάφερε να κρατηθεί όρθιος...

Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν ακόμα ένα απρόοπτο κατά τον Αγιασμό των υδάτων στη Σκάλα Κεφαλονιάς.

Την ώρα που ο ιερέας και οι πιστοί πλησίασαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, ο αέρας έριξε τον ιερέα κάτω, στην προσπάθειά του να ρίξει τον σταυρό στο νερό.

Ο παπάς με τη βοήθεια των πιστών σηκώθηκε και έριξε τον σταυρό με τη δεύτερη προσπάθεια. Ο σταυρός ήταν δεμένος με σχοινί λόγω της κακοκαιρίας, ενώ μια γυναίκα ήταν η τολμηρή που μπήκε στο νερό και τον έπιασε.

 

 

Το δεύτερο απρόοπτο της ημέρας, σημειώθηκε στη Φλώρινα. Ειδικότερα παρόλο που η θερμοκρασία άγγιξε τους -3 βαθμούς Κελσίου αρκετοί ήταν εκείνοι που βούτηξαν στον ποταμό για να πιάσουν τον σταυρό, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο ιερέας έριξε τον Σταυρό πιο μακριά από το σημείο που είχαν υπολογίσει με αποτέλεσμα να μην ξέρουν που έχει πάει και πως να κινηθούν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πιο τολμηροί κάνουν προσπάθεια να βρουν που έπεσε, ενώ δεκάδες είναι οι κάτοικοι που παρακολουθούν την προσπάθεια.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση