Αστυνομικοί για Κουκάκι: Μας πετούσαν τσιμεντόλιθους και σακούλες με περιττώματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 22:12 Αστυνομικοί για Κουκάκι: Μας πετούσαν τσιμεντόλιθους και σακούλες με περιττώματα

Μέχρι και σακούλες με περιττώματα δέχθηκαν από τους καταληψίες της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν.

Μετά την επιχείρηση των Αρχών το βράδυ του Σαββάτου στις ανακαταλήψεις στο Κουκάκι, υπήρξαν τραυματισμοί αστυνομικών.

Τα άτομα που βρισκόντουσαν στο κτίριο της οδού Ματρόζου πετούσαν τσιμεντόλιθους και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, οι οποίοι εκείνη την ώρα με τη βοήθεια τροχού προσπαθούσαν να ανοίξουν την είσοδο και να μπουν στο οίκημα.

Οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση περιέγραψαν τις στιγμές στο Κουκάκι.

«Μας έριχναν σακούλες με περιττώματα, πέτρες, τσιμεντόλιθους, πυροσβεστήρες και άλλα βαριά αντικείμενα με προφανή σκοπό να μας προκαλέσουν σοβαρότατες και βαριές σωματικές βλάβες. Έριχναν χλωρίνη, μπογιές, καθαριστικά για πατώματα και για πιάτα. Επίσης θέλω να τονίσω πως από τις σφοδρές επιθέσεις που δεχόμασταν θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος ζωής» κατέθεσε αστυνομικός της ΕΚΑΜ όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Από την πλευρά του αστυνομικός της ΟΠΚΕ, δήλωσε: «Από τις επιθέσεις και τη ρίψη τσιμεντόλιθου έσπασε η ασπίδα μου και τραυματίστηκα στον αριστερό ώμο και τη μέση μου. Στη συνέχεια, με υπηρεσιακό όχημα, μεταφέρθηκα στο 401 ΣΝ όπου διαγνώστηκε κάκωση αριστερού ώμου».

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση