Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διόνυσος: Τον σκότωσε για ασήμαντη αφορμή! Νεκρός με 3 σφαίρες στο κεφάλι 55χρονος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 10:42 Διόνυσος: Τον σκότωσε για ασήμαντη αφορμή! Νεκρός με 3 σφαίρες στο κεφάλι 55χρονος

Ήταν 08:45 το πρωί της Δευτέρας όταν ο 77χρονος δράστης της δολοφονίας στον Διόνυσο πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου. Ήταν η πολλοστή φορά που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για διαρροή νερού στο σπίτι του.

Ο 77χρονος, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μετά τη δολοφονία του 55χρονου προϊστάμενου ύδρευσης του δήμου Διονύσου, υποστήριξε ότι είχε απευθυνθεί πολλές φορές στο δήμο για τη διαρροή στο σπίτι του. Είπε πως φοβόταν ότι αν δεν φτιαχνόταν το πρόβλημα άμεσα, θα έπεφτε το σπίτι από τη διάβρωση.

Αποφάσισε, λοιπόν, εξαγριωμένος να πάει στο αμαξοστάσιο του δήμου. Πήγε όμως και οπλισμένος. Ζητούσε να φτιαχτεί «εδώ και τώρα» η βλάβη στο σπίτι του. Το 55χρονο θύμα, του είπε πως η διαρροή δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει άμεσα καθώς δεν υπήρχε συνεργείο, αλλά του υποσχέθηκε να αποκατασταθεί η βλάβη μέσα στην ημέρα.

Όμως η απάντηση δεν ικανοποίησε τον 77χρονο, που δεν δίστασε να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει τρεις φορές στο κεφάλι τον άτυχο 55χρονο, σκοτώνοντάς τον!

Ο δράστης μετά το φονικό, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του, στον Διόνυσο.

Ποιος ήταν ο 55χρονος

Ο δήμαρχος Διονύσου, Ιωάννης Κακαφατέλης, μίλησε στο newsit.gr για τη δολοφονική επίθεση σε αμαξοστάσιο του δήμου.

Ο 55χρονος που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του 77χρονου ήταν προϊστάμενος της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου, παντρεμένος αλλά χωρίς παιδιά.

Ο δήμαρχος, που έσπευσε στο σημείο της δολοφονίας δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ του. “Χάσαμε έναν υπέροχο άνθρωπο και καλό φίλο. Ο 55χρονος ήταν προϊστάμενος της υπηρεσίας ύδρευσης. Είμαι συγκλονισμένος γιατί τον 55χρονο τον ξέρω πολλά χρόνια. Ήταν παντρεμένος αλλά δεν είχε παιδιά”, τόνισε.