Φωτεινή Τράκα: Η περσινή νικήτρια του «My style rocks» πάει ΣΚΑΪ και Ιλιτζαλί στα δικαστήρια (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 11:28 Φωτεινή Τράκα: Η περσινή νικήτρια του «My style rocks» πάει ΣΚΑΪ και Ιλιτζαλί στα δικαστήρια (vid)

Η Φωτεινή Τράκα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN και αποκάλυψε τι ακριβώς έχει συμβεί με το ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Νέες υποθέσεις φαίνεται ότι ανοίγονται στο ΣΚΑΪ, καθώς μετά τα προβλήματα με τον Αντώνη Κανάκη και το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, σειρά έχει η περσινή νικήτρια του «My style rocks». 

Συγκεκριμένα στη δικαιοσύνη έχει προσφύγει η Φωτεινή Τράκα καθώς δεν έχει λάβει ακόμη το χρηματικό της έπαθλο από τη νίκη της στο ριάλιτι. «Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέμα το έχω κινήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun Medya σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς. Εμπλέκεται και ο ΣΚΑΪ.

Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα είχε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πήγαιναν ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσα να έχω πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό», ανέφερε η Φωτεινή στην εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε». 

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση