Αποκαλύψεις Νικολούλη για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 21:27 Αποκαλύψεις Νικολούλη για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν, έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν, έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Στην τελευταία της εκπομπή, παρουσιάστηκαν όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής Βαλεντίν, μια συνέντευξη του πατέρα της, αλλά και νέα δεδομένα από καταγγελίες που ερευνήθηκαν.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής τηλεθεάτρια της εκπομπής ισχυρίστηκε ότι είδε την μικρή Βαλεντίν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα όπου μένουν ομοεθνείς της. Ρεπόρτερ της εκπομπής βρέθηκε στο χώρο, αλλά η έρευνα του δεν οδήγησε κάπου, ενώ ενημερώθηκαν και οι Αρχές για να κάνουν τις σχετικές έρευνες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο anikolouli.gr, Ελληνες και Γάλλοι αστυνομικοί συνεργάζονται για να εντοπιστούν κυκλώματα διακινητών ανηλίκων που δρουν σε ευρωπαϊκές χώρες, καθώς ερευνούν το ενδεχόμενο θύμα τους να είναι και η Βαλεντίν από το Κονγκό.

Μάλιστα, υπήρξε ακόμη μια πληροφορία στο «Φως στο Τούνελ» που οδηγεί και πάλι τις έρευνες για την μικρή Βαλεντίν στο Παρίσι. Από εκεί φαίνεται ότι έγινε ένα τηλεφώνημα στο σχολείο της αγνοούμενης μαθήτριας, κάτι το οποίο ερευνάται από τις Γαλλικές Αρχές.

Οι δηλώσεις του πατέρα της

Εντωμεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη στα χέρια της τα ντοκουμένα της κινητής τηλεφωνίας που «δείχνουν» με ποιους είχε επαφές, τόσο ο πατέρας της μικρής, όσο και οι άλλοι ομοεθνείς και συγκάτοικοί του στο διαμέρισμα του Παγκρατίου, ενώ στις επόμενες ημέρες θα βγουν και τα αποτελέσματα DNA που θα δείξουν εάν η Βαλεντίν είναι πράγματι κόρη του Αμπελκά Αμπλαβίκακα από τον Κονγκό.

Ο Αμπελκά Αμπλαβίκακα πάντως, απάντησε στις ερωτήσεις του «Τούνελ» αλλά και τηλεθεατών. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις κινήσεις του στην περιοχή του αεροδρομίου τις ημέρες που χάθηκε το παιδί, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως πήγε να παραλάβει κάποιον φίλο του και η εμφάνιση του στην περιοχή δε σχετίζεται με την εξαφάνιση της κόρης του.

Σε ότι αφορά στο ταξίδι στο Παρίσι, ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν είπε ότι «συνάντησα κάποιους φίλους που έχω στο Παρίσι, οι οποίοι με φιλοξένησαν για τρεις εβδομάδες. Την Βαλεντίν την άφησα στην Αθήνα σε μια φίλη μου. Δεν καταλαβαίνω πως συνδέεται το ταξίδι αυτό με την εξαφάνιση της».

Τέλος, απάντησε και στο ερώτημα που φαίνεται να καίει τους τηλεθεατές: Γιατί έστειλε την 7χρονη κόρη του μόνη της στο σούπερ μάρκετ να αγοράσει ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό για να πάρει τα φάρμακα του και δεν ήπιε από τη βρύση, αφού είναι πόσιμο; Ο Αμπελκά Αμπλαβίκακα απάντησε ότι δεν πίνει νερό από τη βρύση «γιατί με πονάει η κοιλιά μου, γι’ αυτό παίρνω μόνο εμφιαλωμένο».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση