Η στιγμή που ληστές ξυλοκοπούν άγρια με σιδηρολοστό υπάλληλο σε μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 23:32 Η στιγμή που ληστές ξυλοκοπούν άγρια με σιδηρολοστό υπάλληλο σε μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη

Καρέ - καρέ η εισβολή των τριών κουκουλοφόρων στο κατάστημα

Ένα σοκαριστικό βίντεο από ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη, δείχνει τη βιαιότητα των δραστών οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον υπάλληλο του καταστήματος με σιδηρολοστό.

Το βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον άτυχο άνδρα να δέχεται τον άγριο ξυλοδαρμό από τους κουκουλοφόρους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, από κάμερα ασφαλείας, καταγράφεται καρέ - καρέ η στιγμή της ληστείας. Τρεις κουκουλοφόροι μπαίνουν στο κατάστημα και χτυπούν τον υπάλληλο με σιδηρολοστό στη μέση, στα πόδια και στο κεφάλι. Στη συνέχεια ένας ακινητοποιεί τον υπάλληλο του μίνι μάρκετ, ο οποίος έδωσε μάχη σώμα με σώμα στην προσπάθειά του για να ξεφύγει.

Την ίδια στιγμή οι άλλοι δύο δράστες αρπάζουν με μαύρες σακούλες, τσιγάρα, εμπορεύματα, αλλά και τα χρήματα που βρισκόντουσαν στο ταμείο.

Αφού ολοκλήρωσαν τη ληστεία, οι δράστες έτρεξαν προς το αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπάλληλος πέφτει θύμα ληστείας. Πριν λίγους μήνες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να του γίνουν 60 ράμματα στο κεφάλι, λόγω των τραυμάτων.

πηγή:newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση