Πάτρα: Καρέ καρέ η δολοφονία του 41χρονου στο φανοποιείο - Σοκαριστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 21:36 Πάτρα: Καρέ καρέ η δολοφονία του 41χρονου στο φανοποιείο - Σοκαριστικό βίντεο

Σοκάρει το βίντεο από το φονικό στο φανοποιείο της Πάτρας.-Καρέ – καρέ οι τραγικές στιγμές.-Το θύμα φαίνεται να μπαίνει οπλισμένο στο συνεργείο. -Ο ιδιοκτήτης εμφανίζεται κι αυτός με όπλο. -Ακούγονται πυροβολισμοί κι ο εισβολέας πέφτει νεκρός.

Καρέ – καρέ η δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο στο Νέο Σούλι στην Πάτρα σε σοκαριστικό βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Καυγάς, κυνήγι και πυροβολισμοί ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με έναν άνθρωπο να χάνει τελικά τη ζωή του.

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

 

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας 41χρονος πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων γείτονα, με τον οποίον είχαν χρόνια διαφορές. Μετά από διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός. Τότε έπεσε και άλλος πυροβολισμός που στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του 41χρονου εισβολέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα. Όταν βρήκε το θύμα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να κυνηγιούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα του συνεργείου.

Τότε, ακούστηκε ένας νέος πυροβολισμός και ο 41χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Απομακρύνθηκε από το σημείο που δέχτηκε τα πυρά και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα.

Πάτρα: Τι είπε στο newsit.gr ο δικηγόρος του 40χρονου φανοποιού για το φονικό

Όπως εξήγησε στο newsit.gr για το φονικό στην Πάτρα ο δικηγόρος του 40χρονου φανοποιού, Άγγελος Στεργιόπουλος, ο 41χρονος από το καλοκαίρι του 2019 είχε αναπτύξει μια εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη του.

Τον προκαλούσε και του είχε κάνει πολλά πριν φτάσει στο σημείο να μπει παράνομα στο χώρο εργασίας του οπλισμένος κανονικά, έτοιμος για επίθεση. Ο πελάτης μου προσπάθησε να ξεφύγει από το μένος ενός ψυχασθενή, έναν ακραίο που ήθελε να να τον σκοτώσει. Όταν μετά την φωτιά που είχε βάλει πριν λίγους μήνες στο φανοποιείο, ο πελάτης μου έβαλε κάμερες, φαίνεται ξεκάθαρα εκείνος να πυροβολάει προς το χώρο, ενώ σε άλλες στιγμές είχε βάλει σημάδι τις κάμερες, τις τζαμαρίες, τα αυτοκίνητα. Για όλα αυτά τα περιστατικά είχαν γίνει μηνύσεις κανονικά στην αστυνομία. Η ασφάλεια έχει όλο το υλικό αυτό. Ακόμα και στα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κερδίσει ο πελάτης δεν έδειξε να τα λογαριάζει γιατί συνέχιζε τις ίδιες συμπεριφορές. Μέχρι και φωτογραφίες των παιδιών του πελάτη μου είχε πάρει και τις είχε καρφώσει δείχνοντας έτσι το μέχρι που μπορεί να φτάσει”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Άγγελο Στεργιόπουλο όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν ο 41χρονος, που όπως έχει καταθέσει ο πατέρας του εδώ και δυο χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε καταγγείλει τον φανοποιό στη διεύθυνση περιβάλλοντος.

Δεν ήταν μόνο κάτοικος του χωριού αλλά έμενε ακριβώς απέναντι από το φανοποιείο. Το 2015 είχε κάνει μια καταγγελία στη διεύθυνση περιβάλλοντος να ελέγξει το φανοποιείο αν τηρεί τους περιβαλλοντικούς όρους. Οι υπηρεσίες έλεγξαν τα πάντα και από την στιγμή που είδαν πως λειτουργούσαν όλα βάση τον προδιαγραφών δεν ενόχλησαν ποτέ ξανά τον πελάτη μου. Από τότε σταμάτησε να τον ενοχλεί μέχρι τον Ιούνιο του 2019 που ξεκίνησε έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου. Ο πατέρας του κατέθεσε πως τα δυο τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε ακραίες συμπεριφορές. Ο ίδιος μάλιστα είχε πάρει κρυφά την καραμπίνα από το σπίτι του πατέρα του”.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση