Νέα Μανωλάδα: Χτύπησε τη μάνα, βίασε την κόρη και τις λήστεψε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 11:58 Νέα Μανωλάδα: Χτύπησε τη μάνα, βίασε την κόρη και τις λήστεψε
Ο 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη πριν μπει σε λεωφορείο και φύγει για Καλαμάτα - Νωρίτερα, με απειλές για βόμβα,επιχείρησε να ληστέψει κι άλλο σπίτι
 
Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία από την έξαρση της εγκληματικότητας και ειδικά ύστερα από το τελευταίο περιστατικό ληστείας μετά βιασμού.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας μπήκε σε σπίτι που διέμεναν δυο γυναίκες, κάτοικοι της περιοχής.
Ο δράστης χτύπησε κι έδεσε την 73χρονη μητέρα σε αποθήκη του σπιτιού και βίασε την 53χρονη κόρη της, από την οποία ζήτησε στη συνέχεια να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.

Το ποσό που πήρε (500 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομική ενημέρωση) του φάνηκε μικρό και στη συνεχεία μαζί με την 53χρονη έσπευσε σε γειτονικό σπίτι, ζητώντας της να δανειστεί χρήματα από τη γειτόνισσά της με το αιτιολογικό ότι έχει τοποθετήσει βόμβα και με τηλεκοντρόλ θα την πυροδοτήσει και θα σκοτώσει την ηλικιωμένη μητέρα της!
 
Τελικά, ο δράστης εξαφανίστηκε και οι γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εντόπισε και τον συνέλαβε στο ΚΤΕΛ του Πύργου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε λεωφορείο και να αναχωρήσει για την Καλαμάτα.

Πηγή: ilidakampos
Προσαρμοσμένη αναζήτηση