Ηράκλειο: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 14χρονη που έπεσε από τα τείχη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 09:52 Ηράκλειο: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 14χρονη που έπεσε από τα τείχη

Με τραύματα στο κεφάλι και σοβαρά κατάγματα σε όλο της το σώμα, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, η 14χρονη, η οποία χθες το βράδυ, έπεσε από τα ενετικά τείχη στο Κομμένο Μπεντένι, προκαλώντας συναγερμό σε ΕΚΑΒ, αστυνομία, Βενιζέλειο νοσοκομείο και ΠΑΓΝΗ.

Το νεαρό κορίτσι τραυματίστηκε βαρύτατα από την πτώση, και στο Βενιζέλειο όπου αρχικά μεταφέρθηκε κινητοποιήθηκε ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να αντιμετωπίσουν το σοβαρό περιστατικό.

Όπως δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, η 14χρονη διεκομίσθη με εγκεφαλική αιμορραγία και θλάση εγκεφάλου, ενώ έφερε σοβαρά κατάγματα σε όλο της το σώμα. Όταν σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της, διεκομίσθη διασωληνωμένη στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

"Η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή", δήλωσε στο ekriti, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι έπεσε από τα τείχη, αν δηλαδή πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Πηγή: ekriti

Προσαρμοσμένη αναζήτηση