Απίστευτες δηλώσεις Μπαλάσκα για τον ληστή αστυνομικό: «Είναι όμορφος, θα περάσει ωραία στην φυλακή»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 10:40 Απίστευτες δηλώσεις Μπαλάσκα για τον ληστή αστυνομικό: «Είναι όμορφος, θα περάσει ωραία στην φυλακή»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ουσιαστικά προανήγγειλε με προκλητικό τρόπο οτι ο αστυνομικός που έκανε ληστείες, θα δεχθεί επίθεση στην φυλακή.  

Απίστευτες και τουλάχιστον προκλητικές δηλώσεις από τον συνδικαλιστή Σταύρο Μπαλάσκα σχετικά με τον αστυνομικό που έκανε ληστείες...

Όταν ήρθε η σειρά του για να τοποθετηθεί στο θέμα αυτό, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, είπε: «Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος. Όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός, να το ακούν και οι συνάδελφοί, περνάς ωραία. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία μέσα στη φυλακή. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία».

Ο Γιώργος Παπαδάκης προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, αλλά εκείνος δεν άλλαζε άποψη και λίγο αργότερα συμπλήρωνε: «Δεν υπάρχει αστυνομικός που να περνά στην αντίπερα όχθη, περνάει στους “πελάτες” μας, γίνεται παράνομος, γίνεται ληστής και να μην τον περιμένουν όλοι με ανοιχτές της αγκαλιές να τον υποδεχτούν. Είτε μας αρέσει είτε δε μας αρέσει».

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση