Δεν θα παραστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 15:37 Δεν θα παραστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη»

Την άρνησή του να παραστεί στην εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την αποχώρησή του από τις εργασίες της Προανακριτικής όσον αφορά στο σκέλος της εξέτασης του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη», ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πλαισιωμένος από συναδέλφους του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σπύρος Λάππας μίλησε για πραξικοπηματικές πρακτικές.

Νωρίτερα, είχε προκληθεί νέα ένταση όταν η Προανακριτική καταψήφισε το αίτημα εξαίρεσης του βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Πλεύρη από την προανακριτική, αίτημα που είχε υποβληθεί από την πλευρά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε και από αυτή την ψηφοφορία καταγγέλλοντας fast track διαδικασίες γιατί συγκλήθηκε εκτάκτως η Προανακριτική για να εξετάσει το αίτημα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο Σπύρος Λάππας, είχε ζητήσει προηγουμένως  να διακοπεί η λειτουργία της Επιτροπής και να συνεδριάσει η Επιτροπή σε δύο μέρες για να συζητηθεί το αίτημα Παπαγγελόπουλου. «Δεν θα τα κάνουμε όλα κουρέλια» είπε χαρακτηριστικά.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση