Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 09:19 Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food! Φωτογραφία thestival.gr

Παρουσιάστηκε στις αρχές και παραδόθηκε ο 32χρονος ντελιβεράς. Το Σάββατο το βράδυ είχε μπει στο fast food από το οποίο είχε απολυθεί και μαχαίρωσε ξανά και ξανά τον ιδιοκτήτη του. Συνεργοί του τα 3 αδέρφια του, 2 από τα οποία έχουν ήδη συλληφθεί.

Παραδόθηκε τελικά στις αρχές ο 32χρονος ντελιβεράς που το βράδυ του Σαββάτου σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος fast food που τον είχε απολύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τους συνεργούς του οι οποίοι είναι τα αδέρφια του.

Μάλιστα το ένα από αυτά είναι ανήλικο (17 χρονών) ενώ τα άλλα 2 είναι 20 και 37 χρονών. Εκτός από τον 37χρονο, οι άλλοι 3 έχουν πλέον συλληφθεί.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος συνελήφθη στην Τούμπα και ο 17χρονος στην Αθήνα.

Εις βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο ντελιβεράς που πριν από λίγο διάστημα είχε απολυθεί, μπήκε στο ταχυφαγείο με τους τρεις συνεργούς του και περικύκλωσαν τον άτυχο επιχειρηματία. Τα χτυπήματα με μαχαίρι αποδείχθηκαν μοιραία για τον άτυχο πατέρα.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος τονίζει: «Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 δράστες, επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η αυτονόητη απολύτως ανθρώπινη επιθυμία της για ιδιωτικότητα στις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.”

Όπως αποκαλύπτεται ο 32χρονος ντελιβεράς εργαζόταν παλιότερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και πριν από δύο εβδομάδες απολύθηκε. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση, ήταν η “εκδίκησή” του.

Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (22-02-2020) μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου, που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παλιότερα είχε εργαστεί στο fast food και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις Aρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

πηγή: newsit.gr