Μυτιλήνη: Συγκρούσεις πολιτών με τις αστυνομικές δυνάμεις!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 23:36 Μυτιλήνη: Συγκρούσεις πολιτών με τις αστυνομικές δυνάμεις!

Συνεχίστηκαν και την Τρίτη, 25.02.2020, οι συγκρούσεις ανάμεσα σε πολίτες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν τα χαράματα στην Μυτιλήνη προκειμένου να διευκολύνουν την πραγματοποίηση εργασιών στην επιταγμένη έκταση.

Τα κύρια σημεία των συγκρούσεων ήταν στο Διαβολόρεμα και στην Καράβα. Δηλαδή στα δύο άκρα του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση. Τελικά τα μηχανήματα του Στρατού κατάφεραν να εγκατασταθούν στην περιοχή καθώς έφτασαν εκεί χρησιμοποιώντας παράδρομο μέσα από το δάσος στην περιοχή Πετροβούνι.

Όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση να έχει διατυπώσει ξεκάθαρα πως εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων στο εξαιρετικά πολύπλοκο ζήτημα του προσφυγικού.

Τα δύο μέτωπα στην Μυτιλήνη

Στην Καράβα η Αστυνομία αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, ένα των κατοίκων της περιοχής του Μανταμάδου στα βόρεια και ένα των προερχόμενων από τη Μυτιλήνη και τα άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής στα νότια.

Μάλιστα, αργά το βράδυ της Τρίτη2, 25.02.2020, έγινε γνωστό ότι διαδηλωτές «έσπασαν» ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας αλλά και ένα αυτοκίνητο της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου.

Δείτε τις εικόνες

Μυτιλήνη Μυτιλήνη

Φωτογραφίες: Intime.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση