Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Βουτσάς: Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού με τα λόγια της (video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 11:06 Κώστας Βουτσάς: Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού με τα λόγια της (video)

Η ώρα έδειχνε 02:24 τα ξημερώματα. Ήταν η ώρα που ο Κώστας Βουτσάς άφηνε την τελευταία του πνοή στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικόν. Η σύζυγος του, Αλίκη Κατσαβού, τον αποχαιρετά με λόγια σπαρακτικά.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού θα συμπλήρωναν σε λίγες μέρες τέσσερα χρόνια γάμου. Καρπός της σχέσης του ο μικρός Φοίβος, τον οποίο ο σπουδαίος ηθοποιός λάτρεψε, όπως άλλωστε και τις τρεις κόρες του, τη Σάντρα, τη Θεοδώρα και τη Νικολέττα.

«Ο Κώστας απέδειξε το μεγαλείο του ακόμα και σ’ αυτήν την τελευταία μάχη κι ο λόγος που με ακούτε είναι γιατί αγαπούσε τον κόσμο και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη του για τον Κώστα», είπε Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open.

Μαζί του ως το τέλος, η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε πως «επικοινώνησα μαζί του με τον τρόπο που επικοινωνούσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή… Όλες τις λεπτομέρειες τις άλλες να τις αφήσουμε για το μέλλον που θα είμαι κι εγώ πιο ψύχραιμη».

Δείτε τι είπε 

 

 

Λίγο νωρίτερα, είχε κάνει μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα».

 

 

Ο Κώστας Βουτσάς έδινε κουράγιο τους γιατρούς

Συγκλονιστικές είναι και οι αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή Happy Day στον Alpha ο Ηρακλής Τσαγκάρης, αναπληρωτής καθηγητής και γιατρός στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικόν, όπου από τις 7 Φεβρουαρίου νοσηλευόταν ο Κώστας Βουτσάς.

Όλοι στο νοσοκομείο, είπε, έμειναν κατάπληκτοι από το γεγονός πως ήταν ο Κώστας Βουτσάς εκείνος που έδινε κουράγιο στους πάντες! Έμειναν έκπληκτοι από την προσπάθεια του Κώστα Βουτσά, από την γενναιότητά του και από το σθένος του σε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο.

«Έδωσε με μεγάλο κουράγιο αυτή τη μάχη και πραγματικά μας άφησε όλους κατάπληκτους (…) Εξέφραζε με πολύ έντονο τρόπο τις συναισθηματικές του αντιδράσεις πάντα με μεγάλη ευγένεια, πάντα προς την θετική κατεύθυνση και πολλές φορές ήταν αυτός που ενθάρρυνε εμάς και όχι εμείς αυτόν», τόνισε.

Ακούστε όσα είπε 

 

 

Η αιτία θανάτου

Λίγες ώρες αφού ο μεγάλος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, εκδόθηκε το τελευταίο ιατρικό δελτίο που αποκαλύπτει την αιτία του θανάτου του.

Η κρίσιμη μέρα ήταν η 24η Φεβρουαρίου όταν ο Κώστας Βουτσάς παρουσίασε σημαντική επιδείνωση. Κι αυτή εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο οργανισμός του δεν άντεξε. Και στις 02:24 τα ξημερώματα της Τετάρτης (26.02.2020), ένας από τους πιο σπουδαίους κωμικούς της Ελλάδας άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας τους πάντες στο πένθος.

Το τελευταίο ιατρικό δελτίο για τον Κώστα Βουτσά ανέφερε: «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

πηγή: newsit.gr