Η τελευταία συνάντηση του Κώστα Βουτσά με την αδερφή του, Νίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 22:41 Η τελευταία συνάντηση του Κώστα Βουτσά με την αδερφή του, Νίτσα

«Με κοίταζε καλά - καλά και το βλέμμα του, ήταν βλέμμα αγάπης»

Η αδερφή του Κώστα Βουτσά, Νίτσα, μίλησε συγκινημένη για την τελευταία συνάντηση με τον αδερφό της στο δωμάτιο του νοσοκομείου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Την περασμένη Παρασκευή πήγα και τον είδα, είχε πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά δεν μιλούσε γιατί του είχαν κάνει την τραχειοστομία. Αλλά με κοίταζε καλά καλά και το βλέμμα του αυτό το ξέρω εγώ, ήταν βλέμμα αγάπης γιατί με έβλεπε λυπημένη. Δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Κώστας και δεν παραπονιόταν ποτέ. Ήταν χρόνια που είχε το πρόβλημα με τους πνεύμονες και την καρδιά του, αλλά δεν παραπονιόταν. Είμαι πολύ περήφανη που είχα τον Κώστα αδελφό. Και να σας πω και κάτι άλλο που έχω συγκινηθεί σήμερα πάρα πολύ, θα γίνει αύριο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα. Που να φαντάζονταν η μανούλα μου και ο πατέρας μου όταν ήρθαν από την Πόλη με πέντε πράγματα, ότι ένα παιδί τους θα τους τιμούσε τόσο πολύ. Γιατί αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου ότι αύριο θα γίνει λαϊκό προσκύνημα», είπε η Νίτσα Βουτσά συγκινημένη.

Η κηδεία του «αιώνιου έφηβου» Κώστα Βουτσά θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Η σορός όμως του αγαπημένου ηθοποιού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, από αύριο Πέμπτη στις 9 το πρωί, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν οι άνθρωποι που τον αγαπούν.

Το πρωί της Παρασκευής, στις 11 θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία ενώ αμέσως μετά, με πομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών όπου θα ταφεί.

Η οικογένεια του μέσω social media έστειλε μήνυμα σε όσους επιθυμούν κάνουν δωρεά εις μνήμη του Κώστα Βουτσά.

«Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα- Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά» ανέφερε σε ανάρτηση της η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση