Κώστας Βουτσάς: Πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 13:29 Κώστας Βουτσάς: Πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη

Το λαίκό προσκύνημα έχει ξεκινήσει και απλός κόσμος συρρέει για τον τελευταίο ασπασμό στον αγαπημένο ηθοποιό που πέθανε στα 88 του χρόνια.

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Κώστα Βουτσά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μετά από σύντομη νοσηλεία στο Αττικό νοσοκομείο.

Κώστας Βουτσάς: Πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη

Η σωρός του έχει εκτεθεί από τις 9.30 πρωί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου, δίπλα στον Μητροπολιτικό ναό Αθηνών, και ήδη έχει αρχίσει να συρρέει κόσμος, συγκινημένος και σιωπηλά προκειμένου να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο κωμικό μας για τελευταία φορά. Το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει μέχρι τις 7.30.μ.μ. Ένας σταυρός από λευκά λουλούδια βρίσκεται επάνω στο φέρετρο και είναι ο αποχαιρετισμός της συζύγου του και μητέρας του μονάκριβου γιου του Φοίβου, Αλίκης Κοτσοβού.

 
Βουτσάς

Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Βουτσάς

"Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ΄ ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτή την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι" αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Βουτσάς

Το λαϊκό προσκύνημα την Παρασκευή και η κηδεία


Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τις λεπτομέρειες για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του πατέρα της.

Η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 9πμ έως τις 7:30μμ το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει από τις 10πμ έως τις 11:30π.μ. Θα κολουθήσει η εξόδιος ακολουθία, στις 12.30 οι επικήδειοι και μετά η ταφή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Βουτσάς

 

Βουτσάς

 

Βουτσάς

Βουτσάς

Τι ζητά η οικογένεια αντί στεφάνων

Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά ανακοίνωσε πως εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο.

1)Δικαιούχος: Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων

Τράπεζα: ALPHA BANK

IBAN: GR84 0140 1150 1150 0210 1239 950

Αιτιολογία: Δωρεά εις μνήμην του ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ

2)MEPIMNA TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ IBAN GR5801720530005053045477431 ALPHA BANK IBAN GR2601401150115002002017657

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση