Άσκηση με πραγματικά πυρά την Καθαρή Δευτέρα ο ελληνικός στρατός σε όλο τον Έβρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 09:12 Άσκηση με πραγματικά πυρά την Καθαρή Δευτέρα ο ελληνικός στρατός σε όλο τον Έβρο

Την ώρα που κατάσταση στις Καστανιές με τους μετανάστες που στέλνει η Τουρκία είναι τεταμένη ο Ελληνικός Στρατός θα πραγματοποιήσει την Καθαρή Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή του Εβρου άσκηση με πραγματικά πυρά.

Οπως αναφέρει το Δ’ Σώμα Στρατού η άσκηση στον Εβρο θα διάρκεια 24 ώρες και επισημαίνει τις περιοχές που οι κάτοικοι θα πρέπει να αποφεύγουν.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά

Το Δ΄ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ανακοινώνει ότι, από την 02 Μαρτίου 2020 και καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα εκτελούνται βολές ευθυτενούς τροχιάς με πολυβόλα,τυφέκια και πιστόλια με πραγματικά πυρά, σε όλη την παρέβρια περιοχή όπως παρακάτω:

Επικίνδυνες περιοχές είναι αυτές , που περικλείονται από τα σημεία:α. ΕΦ Διλόφου – Λυκόνησος – Μουσμουλιές – ΕΦ Μαρασίων .β. ΕΦ Μαρασίων -Δάσος Καστανιών – ΕΦ 1- Περιοχή αποτρεπτικού εμποδίου- ΕΦ 5-Πράσινη Πόρτα.γ. Πράσινη Πόρτα- ΕΦ 10- ΕΦ Γέφυρας Πυθίου.δ. ΕΦ Γέφυρας Πυθίου -ΕΦ Μαύρου Όγκου- ΕΦ 126- ΕΦ Σουφλίου-ΕΦΜανίτσας.ε. ΕΦ Μανίτσας -ΕΦ. Πλαγιές- Περιοχή Τυχερού- ΕΦ Γεμιστής- ΕΦ Γέφυρα Κήπων- ΕΦ Πετάλου- Αινήσιο Δέλτα.Στις παραπάνω περιοχές απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων,τροχοφόρων και ζώων κατά τις ώρες των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων. Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν θα βρεθούν, να μη μετακινηθούν και να ειδοποιείται άμεσα η πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση