Αποκάλυψη Μπορίσοφ: Ο Ερντογάν αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 11:32 Αποκάλυψη Μπορίσοφ: Ο Ερντογάν αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μητσοτάκη

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι προσπάθησε να συγκαλέσει τριμερή συνάντηση μεταξύ Βουλγαρίας, Τουρκίας και Ελλάδας, αλλά ο Ερντογάν αρνήθηκε να δει τον Μητσοτάκη.

Σε μια αποκάλυψη που γκρεμίζει την τουρκική προπαγάνδα προχώρησε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ: Αποκάλυψε ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι διαλόγου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Την είδηση μεταδίδει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ΒΝΑ.

Αποκάλυψη Μπορίσοφ: Ο Ερντογάν αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μητσοτάκη

Ο κ. Μπορίσοφ ανάφερε σε συνέντευξή του στο BNA ότι ο ίδιος προσπάθησε , για το κρίσιμο ζήτμα του μεταναστευτικού, αλλά ο Ερντογάν δεν ήθελε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Έκανα πολλές προσπάθειες να γίνει τριμερής στην Σόφια. Ο Ερντογάν ήταν έτοιμος να έρθει στην Σόφια την Παρασκευή. Αλλά, η απροθυμία του να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έβαλε φρένο στην επιθυμία μου να γίνει μια τέτοια συνάντηση. Η πρόσκλησή μου ισχύει ακόμα", είπε ο Μπορίσοφ ο οποίος μάλιστα ευχαρίστησε τον Ερντογάν που δεν στέλνει πρόσφυγες στα σύνορά του καθώς "αυτό, επιτρέπει στους βούλγαρους πολίτες να κοιμούνται ήσυχοι".

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση