Νικόλας Μουστάκας: Καταδικάστηκε 19χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία του!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 20:25 Νικόλας Μουστάκας: Καταδικάστηκε 19χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία του!

Την καταδίκη του τρίτου κατηγορουμένου, ενός 19χρονου Πακιστανού, για τη δολοφονία του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, τον Δεκαπενταύγουστο του 2018 στον λόφο του Φιλοπάππου, αποφάσισε σήμερα, Τρίτη 03.03.2020, το Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων.

Ο Νικόλας Μουστάκας και το μοιραίο βράδυ

Ο νεαρός άνδρας ο οποίος εργαζόταν στο εξωτερικό είχε έρθει στην Ελλάδα για να περάσει κάποιες μέρες με την οικογένειά του. Στις 15 Αυγούστου 2018, ανέβηκε στον λόφο Φιλοπάππου μαζί με την πορτογαλίδα φίλη του, όπου δέχθηκε επίθεση από τους τρεις κατηγορουμένους με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό, χάνοντας τη ζωή του.

Η δίκη του 18χρονου πακιστανικής καταγωγής διεξήχθη σε δικαστήριο ανηλίκων, κεκλεισμένων των θυρών, καθώς όταν έγινε η δολοφονία ο κατηγορούμενος ήταν 17 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στο έγκλημα και πως το μόνο που έκανε εκείνη την ώρα ήταν να κρατά την πορτογαλίδα φίλη του 25χρονου, χωρίς να βλέπει τι έκαναν οι άλλοι δύο ενήλικες συγκατηγορούμενοί του στο θύμα.

Σκοπός του, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, ήταν να κλέψει και όχι να σκοτώσει.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων, χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Όπως και πρωτοδίκως έτσι και σήμερα στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο κατηγορούμενος φέρεται να μη ζήτησε συγγνώμη για τον θάνατο του Νίκου Μουστάκα.

Για την ίδια υπόθεση, έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη οι δύο ενήλικες αλλοδαποί.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση