Στέλεχος της ΝΔ χαιρόταν για την πυρκαγιά στην δομή προσφύγων και το κόμμα τον διέγραψε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 17:59 Στέλεχος της ΝΔ χαιρόταν για την πυρκαγιά στην δομή προσφύγων και το κόμμα τον διέγραψε

Η ΝΔ διέγραψε στέλεχος που σχολίασε πως «η φωτιά σε κέντρο προσφύγων είναι πιο ειδυλλιακή από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι χώροι εκπαίδευσης της δομής που διατηρούσε η ΜΚΟ One Happy family στην Λέσβο.

Για το γεγονός αυτό έκανε ένα ντροπιαστικό σχόλιο ο Διαμαντής Καρασούλας, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, ένας πολιτευτής που κατά το παρελθόν έχει περάσει από το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της είδησης σχολίασε «οne happy night», με έναν άλλο χρήστη  του Facebook να του απαντά: «χαίρεστε με την καταστροφή τόσο άθλιοι γίνατε».

Εκείνος ωστόσο αντί να σταματήσει εκεί την συζήτηση, συνέχιζε γράφοντας: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Τον διέγραψε η Νέα Δημοκρατία

Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου.

Για το θέμα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια».

Ο Διαμαντής Καρασούλας ήταν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας. 

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση