Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε και δεύτερο κρούσμα στο Ρίο εκτός του 66χρονου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 13:29 Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε και δεύτερο κρούσμα στο Ρίο εκτός του 66χρονου

Πρόκειται για άνδρα 64 χρονών. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και μία ηλικιωμένη 93 ετών. Διασωληνωμένος και 53χρονος στο ΑΧΕΠΑ.

Τρία είναι τα σοβαρά κρούσματα που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σήμερα διασωληνώθηκε ένας ακόμη ασθενής, κρούσμα του κορονοϊού. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 54 ετών που νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, με πνευμονία.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και μία ηλικιωμένη, 93 ετών ενώ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 66χρονου από Αμαλιάδα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσοκομείου στο Ρίο και ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται μέλη της επιτροπής λοιμώξεων του Υπουργείου Υγείας, ο 66χρονος εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Διασωληνωμένος και 53χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ένας 53χρονος άνδρας από τη Σιάτιστα Κοζάνης, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο 53χρονος νοσηλεύεται σύμφωνα με το voria.gr διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με συμπτώματα αναπνευστικής ανεπάρκειας και πνευμονίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο 53χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος στο νοσοκομείο στης δυτικής Μακεδονίας, μετέβη μόνος του τη Δευτέρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο ασθενής είναι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία, ενώ δεν φέρεται να είχε ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση