Τραγικό ατύχημα ο θάνατος της 21χρονης σε ασανσέρ καταστήματος, λέει ο ιατροδικαστής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 12:43 Τραγικό ατύχημα ο θάνατος της 21χρονης σε ασανσέρ καταστήματος, λέει ο ιατροδικαστής

- Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε κατάστημα παιχνιδιών και σχολικών ειδών στο Ψυχικό
- Η 21χρονη κοπέλα εργαζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα τον τελευταίο καιρό
- Η Πυροσβεστική βρήκε στο ασανσέρ τη νεαρή γυναίκα και δεν είχε τις αισθήσεις της
- Αργά το βράδυ κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και η σορός της 21χρονης μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο
- Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ψυχικού

Σε ατύχημα οφείλεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της νεαρής υπαλλήλου, ηλικίας 21 ετών, που εργαζόταν σε κατάστημα παιχνιδιών στην οδό Ομήρου 9 στον Φάρο Ψυχικού.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες που πήγαν να την απεγκλωβίσουν, από τον ανελκυστήρα που είχε ακινητοποιηθεί μεταξύ πρώτου ορόφου και ισογείου, στις 20.30.

Όπως διαπιστώθηκε, η νεαρή υπάλληλος κατέβαζε με τον ανελκυστήρα μία μεταλλική σκάλα, που κάτω από άγνωστες συνθήκες σφηνώθηκε στο φρεάτιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκώσει ψηλά την 21χρονη και την παγιδεύσει, πιέζοντάς την στον λαιμό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Το ασανσέρ επί τόπου σταμάτησε πριν φτάσει στο ισόγειο και χτύπησε άμεσα ο συναγερμός του καταστήματος. Η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο επανέφερε το ασανσέρ στο ισόγειο. Ανοίγοντας την πόρτα του ασανσέρ, βρήκαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής, η Πυροσβεστική έκανε τεράστια προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα της αδικοχαμένης υπαλλήλου. Τελικά, λίγο πριν από τις 23:00 κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. 

Προανάκριση για το τραγικό περισταστικό διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ψυχικού.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση