"Λύγισε" ο Σωτήρης Τσιόδρας την ώρα της συνέντευξης - Όταν μιλούσε για τους παπούδες και τις γιαγιάδες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 09:08 "Λύγισε" ο Σωτήρης Τσιόδρας την ώρα της συνέντευξης - Όταν μιλούσε για τους παπούδες και τις γιαγιάδες

Λίγο έλειψε να "σπάσει" ο Σωτήρης Τσιόδρας την ώρα της συνέντευξης για τα νέα κρούσματα. Ηταν η στιγμή που αναφερόταν σε μια επιστολή που πήρε από συνάδελφό του και του έλεγε ότι γίνεται πολύς θόρυβος για ηλικιωμένους ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν.

Δεν είναι έτσι, είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, μιλάμε για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Αυτό είναι το μεγαλείο της ιατρικής επιστήμης. Φροντίζει για όλους και η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται έτσι.

Κόμπιασε σε εκείνο το σημείο και λίγο έλειψε να ξεσπάσει σε κλάματα, γεγονός που δείχνει και την ποιότητα του ανθρώπου… Και συνέχισε:

Το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης των ηλικιωμένων πολλοί από τους οποίους είναι μανάδες και πατεράδες μας, γιαγιάδες και παπούδες. Τιμούμε όλους και σεβόμαστε όλους αλλά κατεξοχήν αυτούς. Δεν μπορούμε να υπάρχουμε η να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς.

Δείτε την πολύ ανθρώπινη στιγμή του Σωτήρη Τσιόδρα

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση