Κορωνοϊός: 26 οι νεκροί στην Ελλάδα - 71 νέα κρούσματα - Τελευταία ενημέρωση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 18:17 Κορωνοϊός: 26 οι νεκροί στην Ελλάδα - 71 νέα κρούσματα - Τελευταία ενημέρωση

Αυτή την ώρα η ενημέρωση για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα που πλέον είναι συνολικά 892 - Οι νεκροί είναι 26 με τέσσερις νέους θανάτους μόνο σήμερα - Θετικό στον ιό κι ένα βρέφος από την Καστοριά.

Δυστυχώς εδώ και πολλές ημέρες, είναι καθημερινό φαινόμενο το να καταγράφονται νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Και η σημερινή δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο φονικός ιός εξαπλώνεται στην χώρα μας και μόνο σήμερα, Πέμπτη 26.03.2020, τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται πια σε 25.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, να παίρνει την… συνηθισμένη θέση του.

Ο κ. Τσιόδρας ενημέρωσε πως υπάρχουν 71 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 892.

57 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, 54 εξ αυτών διασωληνωμένοι. Οι περισσότεροι είναι άνδρες, με υποκείμενα νοσήματα.

Επιπλέον ανακοίνωσε πως 42 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

“Δεν έχουμε πορεία Ιταλίας, αλλά αν τα μέτρα αρθούν, να είστε βέβαιοι, θα ακολουθήσει παρόμοια εικόνα”, είπε επίσης ο κ. Τσιόδρας.

Δείτε την ενημέρωση για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση