Έως τις 11 Απριλίου παρατείνεται το "λουκέτο" στα καταστήματα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 13:18 Έως τις 11 Απριλίου παρατείνεται το "λουκέτο" στα καταστήματα

Παρατείνεται η ισχύς του μέτρου των κλειστών καταστημάτων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, έως τις 11 Απριλίου.

Σε παράταση του μέτρου των κλειστών καταστημάτων, λόγω του κορωνοϊού, προχωρά η κυβέρνηση, καθώς το "λουκέτο" παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι και τις 11 Απριλίου.

Η προηγούμενη απόφαση ήταν για το χρονικό διάστημα από 14/3/2020 έως και 27/3/2020, ενώ η κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που εκδόθηκε από τους υπουργούς Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, αναφέρει ότι το μέτρο παρατείνεται και μέσα στον Απρίλη.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρεται στην επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 28/3/2020 έως και 11/4/2020.

"Κυκλοφόρησε η ΚΥΑ της χρονικής επέκτασης του κλεισίματος των καταστημάτων. Προχωράμε με Σχέδιο και Πειθαρχία!", έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση