Σαλονικιά σε κρεσέντο συνωμοσιολογίας για τον κορωνοϊό – «Ψέμα, γ@μ@ τους σατανάδες μέσα» (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 21:15 Σαλονικιά σε κρεσέντο συνωμοσιολογίας για τον κορωνοϊό – «Ψέμα, γ@μ@ τους σατανάδες μέσα» (video)

Σε κάθε έκφανση του κοινωνικού ιστού η συζήτηση μονοπωλείται εδώ και μέρες από τι άλλο; Τον κορωνοϊό.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται σε πλήρη ισχύ, ωστόσο οι εικόνες στην Θεσσαλονίκη με την… γεμάτη παραλία έφεραν το «λουκέτο».

Κόσμος, λοιπόν, δεν υπάρχει πια, αλλά τα ευτράπελα περισσεύουν. Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα την ώρα που ολοκληρώνονταν οι εργασίες με τα κάγκελα, ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά τόσο στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο όσο και στους αστυνομικούς, στους οποίους… έβαλε τις φωνές.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η συγκεκριμένη πολίτης είναι ενάντια στο μέτρο που αφορά το κλείσιμο της παραλίας και… ξέσπασε σε όποιον εξέφραζε αντίθετη άποψη ή έκανε τη δουλειά του αποκαλώντας μάλιστα «κότες» όσους κάθονται στο σπίτι τους τηρώντας την οδηγία «Μένουμε Σπίτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο… «σόου» έγινε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ενώ η ίδια είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί…

Συγκεκριμένα είπε για τον κορωνοϊό:

“Να μην πάω εγώ στην παραλία και να κάνω την γυμναστική μου; Ό, τι θέλω θα κάνω ρε, το σύστημά σας, κοιμισμένοι όλοι! Φέρε την ταυτότητα.

Να πάνε όλοι οι άλλοι που είναι κότες και να κάτσουνε στο σπίτι τους, μ’ αυτή τη φάρσα και το ψέμα που γίνεται όλο εδώ. Που το ζούμε. Άρχισε να συμβαίνει και το ζούμε. Κι εσείς κοιμάστε. Κοιμάστε γ@μ@ τους σατανάδες μέσα!

Πάμε στη μασονία όλοι! Πάμε να μας φάνε όλους! Οκ, φέρε την ταυτότητα”.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: grtimes.gr.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση