Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 21:39 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, από την Τετάρτη 8 Απριλίου έως και την Παρασκευή 1 Μαΐου με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου.

Ειδικότερα, καθημερινά από Δεύτερα έως Σάββατο, από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, θα ισχύει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των εισόδων, εξόδων, κάθετων οδών, καθώς και του καταστρώματος του Α/Κ Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις.  

Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους Λυκόβρυσης και Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Καλυφτάκη.

Σημειώνεται ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο κόμβος, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία, ενώ κατά τις ημέρες από Μ. Τετάρτη 15 στις 06:00 έως και την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 22:00 δε θα εκτελεστούν εργασίες

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση