Συντάξεις: Κλειστές τράπεζες, capital control και οι συντάξεις στις τράπεζες με αλφαβητική σειρά – Ποιοι θα πάρουν χρήματα σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 08:26 Συντάξεις: Κλειστές τράπεζες, capital control και οι συντάξεις στις τράπεζες με αλφαβητική σειρά – Ποιοι θα πάρουν χρήματα σήμερα
- Μέσα στη νύχτα η απόφαση να μην πάρουν όλοι οι συνταξιούχοι τα χρήματα
- Τεράστιες ουρές στα υποκαταστήματα των τραπεζών
- Δεν θα πληρωθούν τις συντάξεις τους όλοι οι συνταξιούχοι
- Τα υποκαταστήματα ανοίγουν, αλλά τηρείται αλφαβητική σειρά
- Δείτε ποιοι θα πάρουν σήμερα χρήματα και ποιοι τις επόμενες ημέρες
- Στην Τράπεζα Πειραιώς δεν ισχύει η αλφαβητική σειρά
 
Δεν θα πάρουν όλοι τα χρήματά τους από τις τράπεζες σήμερα. Οι συντάξεις αρχίζουν να πληρώνονται αλλά θα τηρηθεί αλφαβητική σειρά.
 
 
Σήμερα δεν θα πάρουν χρήματα όλοι όσοι πάνε. Θα μπορέσουν να μπουν στην τράπεζα μόνο οι συνταξιούχοι των οποίων το όνομα αρχίζει με τα γράμματα από τα Α ως το γράμμα Ι.

Αύριο Πέμπτη θα πάρουν χρήματα όσοι δεν έχουν κάρτα και τα επίθετά τους ξεκινούν από τα γράμματα από το Κ ως το Μ και την Παρασκευή όσοι έχουν επίθετο που ξεκινάει από το Ν και ως το Ω.


Σύμφωνα με πληροφορίες τα παραπάνω δεν ισχύουν για την Τράπεζα Πειραιώς η οποία θα δεχθεί σειρά προτεραιότητας και όχι αλφαβητική σειρά. Δηλαδή όσοι δεν έχουν κάρτα μπορούν άσχετα από το πρώτο γράμμα του ονοματός τους να πάνε στα υποκαταστήματα και να κάνουν ανάληψη.

Για όσους πήγαν σήμερα από τη νύχτα και στήθηκαν σε μία ουρά, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ότι μπήκε αλφαβητική σειρά, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψή. Αρχικά, λένε άτυπα οι υπεύθυνοι των υποκαταστημάτων θα δοθεί προτεραιότητα από το Α ως το Ι και στη συνέχεια ίσως εξυπηρετηθούν και οι υπόλοιποι.

Για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα και θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλες τις παραπάνω ημέρες, ανεξαρτήτως επωνύμου.

Από τις τράπεζες υπενθυμίζεται πως:
Οι συνταξιούχοι, θα μπορούν να διενεργούν μια μόνο ανάληψη από το συνταξιοδοτικό τους λογαριασμό, ποσού € 120, εφόσον το επιθυμούν. Άλλου είδους συναλλαγές δεν θα είναι δυνατόν να διενεργούνται. Παράλληλα θα ξεκινήσει η διαδικασία για άμεση έκδοση χρεωστικών καρτών, ώστε οι συνταξιούχοι να μπορούν να προβαίνουν σε αναλήψεις μετρητών μέσω ΑΤΜ.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση