Καυγάς on air: "Νούμερο, ξεφτιλισμένη, φασίστρια, πολιτικό σκουπίδι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 14:01 Καυγάς on air: "Νούμερο, ξεφτιλισμένη, φασίστρια, πολιτικό σκουπίδι»

Άγριος καυγάς στον αέρα πρωινής εκπομπής. Λεκτική διαμάχη ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο (Vid)

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Οι τόνοι ανέβηκαν για τα καλά ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν η Ραχήλ Μακρή απευθυνόμενη προς το δημοσιογράφο είπε: "Εσείς όπως γνωρίζω όλες οι καταθέσεις της οικογενείας σας βρίσκονται στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες"

"Η οικογένειά σας ζει σε βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες" συμπλήρωσε η κ. Μακρή με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο να την αποκαλεί "νούμερο, "φασίστρια", "ξεφτιλισμένη".

"Δεν καταλαβαίνω γιατί τον υπερασπίζεστε; Από ό,τι ξέρω οι καταθέσεις της οικογενείας σας είναι στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες", είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο, και ενώ συζητούσαν για τις καταγγελίες του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ότι στελέχη του Μαξίμου με τη συνεργασία στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προετοιμάζουν τη μετάβαση στη δραχμή.

"Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!»

"Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!. Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;" συνέχισε σε έντονους τόνους ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος κάποια στιγμή ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό, φωνάζοντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι "κλώνος της Κωνσταντοπούλου" με την κυρία Μακρή να απαντά ότι "είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου".

Η κυρία Μακρή, ήρεμη ζήτησε από τον δημοσιογράφο αν θέλει να της υποβάλει μήνυση, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει on air αντίγραφο της εκπομπής για να το στείλει στον εισαγγελέα.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση