Ανακοίνωσε Φαλκάο η Τσέλσι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 18:29 Ανακοίνωσε Φαλκάο η Τσέλσι (ΦΩΤΟ)
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο μπορεί να μην έκανε καλή σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά η Τσέλσι προχώρησε στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό.
 
Λίγοι περίμεναν ότι ο Φαλκάο θα είχε και δεύτερη ευκαιρία στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την κάκιστη περυσινή σεζόν όμως ο Μουρίνιο έδειξε εμπιστοσύνη στον Κολομβιανό επιθετικό και προχώρησε στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
 
Ο Φαλκάο τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Τσέλσι. Ανυπομονώ για να ξεκινήσω προπονήσεις και να βοηθήσω να διατηρηθούν τα σκήπτρα της Premier League και να είναι η ομάδα επιτυχημένη στην Ευρώπη."
 
Λίγοι περίμεναν ότι ο Φαλκάο θα είχε και δεύτερη ευκαιρία στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την κάκιστη περυσινή σεζόν όμως ο Μουρίνιο έδειξε εμπιστοσύνη στον Κολομβιανό επιθετικό και προχώρησε στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Φαλκάο τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Τσέλσι. Ανυπομονώ για να ξεκινήσω προπονήσεις και να βοηθήσω να διατηρηθούν τα σκήπτρα της Premier League και να είναι η ομάδα επιτυχημένη στην Ευρώπη."
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση