Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΥΠΟΙΚ: Να ανακληθεί το ψευδές δημοσίευμα των FT

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 09:51 ΥΠΟΙΚ: Να ανακληθεί το ψευδές δημοσίευμα των FT

Είναι προβοκάτσια και υπονόμευση του δημοψηφίσματος, αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών για το δημοσίευμα των Financial Times σχετικά με το κούρεμα καταθέσεων. Διάψευση Βαρουφάκη μέσω Twitter

Προβοκάτσια, με στόχο την υπονόμευση του δημοψηφίσματος της Κυριακής, χαρακτηρίζει το υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα των Financial Times για κούρεμα καταθέσεων.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, το δημοσίευμα είναι προβοκάτσια και αποτελεί υπονόμευση του δημοψηφίσματος της Κυριακής και της λαϊκής ετυμηγορίας.

Μάλιστα το ΥΠΟΙΚ ζητά την άμεση ανάκληση του δημοσιεύματος.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΥΠΟΙΚ

Το δημοσίευμα των Financial Times για κούρεμα καταθέσεων είναι προβοκάτσια και αποτελεί υπονόμευση του δημοψηφίσματος της Κυριακής και της λαϊκής ετυμηγορίας.

Το Υπουργείο Οικονομικών ζητά από τους FT να ανακαλέσουν το ψευδέστατο δημοσίευμα.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, κυρία Λούκα Κατσέλη, έχει ήδη διαψεύσει κατηγορηματικά αυτή τη νοσηρή «είδηση».

Διαψεύδει και προσωπικά ο Βαρουφάκης μέσω Twitter

Σε κατηγορηματική διάψευσή του δημοσιεύματος των Financial Times περί κουρέματος στις καταθέσεις προχώρησε μετά την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λ. Κατσέλη και την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών και ο ίδιος ο υπουργός, Γ. Βαρουφάκης.

 

"Το δημοσίευμα των Financial Times για bail in σε μια ελληνική τράπεζα είναι μια κακόβουλη φήμη η οποία έχει ήδη διαψευστεί", ανέφερε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, o Γ. Βαρουφάκης.

πηγή φωτογραφίας: sooc

πηγή: news247.gr