Γέμισε γαλανόλευκες το Λίβερπουλ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 00:25 Γέμισε γαλανόλευκες το Λίβερπουλ!

Σήμερα στις 12:30 μμ, στην Williamson Square του Λίβερπουλ της Αγγλίας πραγματοποιήθηκε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση που συνεχίστηκε ως πορεία στο εμπορικό κέντρο του Λίβερπουλ, με σκοπό την υποστήριξη της κυβέρνησης στην απόφασή της να προχωρήσει σε δημοψήφισμα. Οι Έλληνες και όχι μόνο από το Λίβερπουλ που βρέθηκαν εκεί, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μπαλής, φοιτητής αρχιτεκτονικής στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, απόφοιτος του μουσικού σχολείου της πόλης μας, δώσανε ηχηρά το μήνυμά τους φωνάζοντας στους πεζοδρόμους του Λίβερπουλ επαναλαμβανόμενα "ΟΧΙ" στα Ελληνικά, σε μια προσπάθεια να παροτρύνουν τους συμπατριώτες τους πίσω στην Ελλάδα να μην φοβηθούν και να ψηφίσουν με ελεύθερη σκέψη από την ασταμάτητη προπαγάνδα των τελευταίων ημερών, με μόνο γνώμονα το εθνικό μας συμφέρον και τον καλύτερο μέλλον όλων μας. 

Σε βίντεο που έχει ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φαίνεται να λέει στο μεγάφωνο μπροστά στους 600 περίπου φιλέλληνες που παρευρέθησαν στην πορεία:

''Τι και αν βρισκόμαστε εδώ? Η καρδιά μας θα είναι για πάντα πίσω στην Ελλάδα, ζητάμε ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας, τις οικογένειές μας. Είμαι Έλληνας, γεννήθηκα και μεγάλωσα Έλληνας, έκανα όνειρα για το μέλλον μου στην 'Ελλάδα, ΟΧΙ στην Αγγλία, ΟΧΙ στην Αμερική, ΟΧΙ στην Γερμανία ούτε στον Καναδά ή την Αυστραλία, γεννήθηκα να ζήσω στην Ελλάδα, όχι να γίνω μετανάστης! Οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι μας έκλεψαν το μέλλον μας, τώρα ο λαός της Ελλάδας έχει την δύναμη στα χέρια του να το διεκδικήσει πίσω! Δώστε μας πίσω τις ζωές μας, δώστε μας την ευκαιρία να γυρίσουμε πίσω!

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση