Κακλαμάνης: «Ο Παυλόπουλος είναι ο εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 13:40 Κακλαμάνης: «Ο Παυλόπουλος είναι ο εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας»

Σε προαναγγελία παρέμβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

O βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, υποστήριξε ότι ο «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο μεγαλύτερος εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας»

«Εάν η ελληνική κυβέρνηση και οι ευρωπαίοι επιδείξουν σήμερα ευελιξία τότε θα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι απόψε θα ανάψει πράσινο φως επί της αρχής για συμφωνία» συμπλήρωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Ενώ τόνισε πως εάν γίνει αυτό θα διευκολύνει τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να δώσει ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες.

Αναφορικά με τα εσωκομματικά της ΝΔ ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι έως την Πέμπτη θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδας του κόμματος.

Τέλος, ο ίδιος υπογράμμισε ότι θα καταβάλει προσπάθεια ώστε η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου να κρατηθεί σε ένα επίπεδο σοβαρότητας και όχι να γίνει τσίρκο.

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση