Στη Βουλή η δικογραφία για Βαρουφάκη

Όπως ήταν αναμενόμενο οι μηνύσεις κατά του Γιάνη Βαρουφάκη διαβιβάστηκαν στη Βουλή καθώς η Δικαιοσύνη “σκοντάφτει” στο νόμο περί ευθύνης υπουργών
 
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή το περιεχόμενο δυο αναφορών που έχουν κατατεθεί κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με έγγραφη παραγγελία που υπογράφει η Εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Το έγγραφο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου:

Σας διαβιβάζουμε, από υπηρεσιακή υποχρέωση, τις α) με αριθμό πρωτ. 3328/21-7-2015 μηνυτήρια αναφορά του κ. Απόστολου Γκλέτσου του Ευσταθίου, Δημάρχου Στυλίδας και Προέδρου του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Τελεία», κατοίκου Στυλίδας, μετά των συνημμένων σ’ αυτήν είκοσι έξι (26) εγγράφων, β) με αριθμό πρωτ. 3348/22-7-2015 μηνυτήρια αναφορά του κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών, μετά των συνημμένων σ’ αυτήν έξι (6) εγγράφων, κατά του κ. Ιωάννη (Γιάνη) Βαρουφάκη του Γεωργίου, πρώην Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή, κατοίκου Αθηνών, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος και 1, 4 του Ν. 3126/2003 «Ποινική Ευθύνη Υπουργών», λόγω αρμοδιότητάς σας.

Όλα αυτά βέβαια δεν αφορούν στο διαβόητο plan b του Γιάνη Βαρουφάκη για το οποίο όμως και σε ό,τι αφορά στα μη πολιτικά πρόσωπα που τυχόν έχουν ανάμειξη, δεν αποκλείεται οι δικαστικές αρχές να προχωρήσουν σε έρευνα. Προς το απόγευμα πάντως αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση