"Τελεία": Υπεύθυνος ο Βαρουφάκης, υπόλογος ο Πρωθυπουργός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 11:44 "Τελεία": Υπεύθυνος ο Βαρουφάκης, υπόλογος ο Πρωθυπουργός

Το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, μετά τη μηνυτήρια αναφορά, επανέρχεται στο περίφημο PLAN B του Βαρουφάκη και αναφέρει ότι είναι υπόλογος και ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε τι αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε:

«Η ΤΕΛΕΙΑ εκφράζει την ικανοποίηση της γιατί η μηνυτήρια αναφορά που πρώτος κατέθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά του Γιάννη Βαρουφάκη, οδήγησε στην έναρξη της διαδικασίας διερεύνησης ποινικών ευθυνών του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Η Δικαιοσύνη κάνει το χρέος της.
Η ευθύνη περνά τώρα στη Βουλή.
Ελπίζουμε το παλαιό κομματικό σύστημα να δείξει – έστω και τώρα – ανάλογη υπευθυνότητα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.

Η ΤΕΛΕΙΑ, με βάση τα νέα στοιχεία που προέκυψαν για το περίφημο PLAN B του Βαρουφάκη, θα καταθέσει συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί και τόσα έχουν πληρώσει, δικαιούνται να γνωρίζουν ποια ακριβώς ήταν τα σχέδια και οι επιδιώξεις ενός ανθρώπου που αποδεικνύεται τουλάχιστον επικίνδυνος για την Ελλάδα και για όλους μας.

Στο μεταξύ είναι ξεκάθαρο ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι υπόλογος για την αντιθεσμική και ύποπτη συμπεριφορά του  Βαρουφάκη, που εκείνος διόρισε στο Υπουργείο Οικονομικών και εκείνος συνέχισε να εμπιστεύεται, έως και πριν λίγες εβδομάδες. Ο Αλέξης Τσίπρας, είτε δεν γνώριζε τι έκανε ο υπουργός του, οπότε είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είτε γνώριζε, οπότε έχει τις ίδιες και ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες.»

Γραφείο Τύπου "Τελείας"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση