Ισχυρή έκρηξη στο σπίτι του επιχειρηματία Σαββαΐδη – Έγινε σε απόσταση... αναπνοής από την οικογένειά του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 14:34 Ισχυρή έκρηξη στο σπίτι του επιχειρηματία Σαββαΐδη – Έγινε σε απόσταση... αναπνοής από την οικογένειά του

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 23:35 το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλιαγμένης, στο σπίτι του επιχειρηματία Θεόδωρου Σαββαΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα τα οποία βρίσκονταν σε βαν, περνώντας από το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στο σπίτι, ο οποίος στη συνέχεια εξερράγη.

Εκείνη τη στιγμή, ο Θεόδωρος Σαββαΐδης βρισκόταν στη βεράντα με την κόρη του και τα εγγόνια του και ευτυχώς, στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία του, καθώς αν η βόμβα έσκαγε στο τσιμέντο και όχι στο γκαζόν - όπως συνέβη- θα είχαν τραυματιστεί όλα τα μέλη της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που ο γνωστός επιχειρηματίας  μπαίνει στο στόχαστρο κακοποιών, καθώς το 2013 ένας κουκουλοφόρος είχε μπει μέσα στο σπίτι σπάζοντας τη τζαμαρία. Ο κ. Σαββαΐδης πήγε να δει τι συνέβη και τότε ο δράστης τον πυροβόλησε στο πόδι και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να χάσει το μάτι του.

 

 

Ο Θεόδωρος Σαββαΐδης δραστηριοποιείται στο εμπόριο πετρελαιοειδών και καπνού, όχι τόσο εντός Ελλάδος, αλλά περισσότερο στην Τουρκία, καθώς ο ίδιος κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη.           

 

 

Να τονίσουμε πως ήδη από το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Το σημείο θεωρείται υψηλού κινδύνου καθώς λίγα μέτρα παρακάτω διαμένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

πηγή: newsit,gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση