Πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει μια γυναίκα από πνιγμό!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 11:47 Πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει μια γυναίκα από πνιγμό!

Πάνω στον πανικό της στιγμής η γυναίκα που δυσκολευόταν να κολυμπήσει έκανε πολύ δύσκολη την κατάσταση για τον σωτήρα της, στην προσπάθεια του τελευταίου να την κρατήσει στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τις αισθήσεις του

Σε τραγωδία κατέληξε η πράξη αυτοθυσίας ενός 70χρονου, που έπεσε στη θάλασσα στην παραλία Κουνουπελάκι της Μανωλάδας στην Ηλεία για να σώσει μια γυναίκα που κινδύνευε με πνιγμό. Και τα κατάφερε, όμως βρήκε ο ίδιος το θάνατο!

Ο άτυχος Χρήστος Παπαζαφειρόπουλος που παραθέριζε με τη σύζυγό του στην περιοχή, αντιλήφθηκε τη γυναίκα που κολυμπούσε κοντά του να καλεί σε βοήθεια και αμέσως πλησίασε για να τη βοηθήσει. Όμως, πάνω στον πανικό της εκείνη δυσκόλεψε πολύ τις κινήσεις του στην προσπάθειά του να την κρατήσει στην επιφάνεια.

Η γυναίκα βγήκε από το νερό με την βοήθεια και άλλων λουόμενων, ωστόσο ο σωτήρας της έχασε τις αισθήσεις του! Μέσα σε λίγα λεπτά, παρελήφθη από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. Η νεκροτομή θα δείξει τα ακριβή αίτια, που φαίνεται πως ήταν παθολογικά, ενώ οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του Λιμενικού από την Κυλλήνη διενεργούν προανάκριση.

ProtoThema

Προσαρμοσμένη αναζήτηση