Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 14:52 Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

- Χαλάει από το βράδυ ο καιρός
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά
- Από αύριο Πέμπτη η κακοκαιρία θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα
- Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει από απόψε ο καιρός. Με έκτακτο δελτίο της, η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει απόψε από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία την Πέμπτη και την Παρασκευή θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

1. Αύριο Πέμπτη (13-11-2014) βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα (κυρίως στα νησιά του Ιονίου) και βαθμιαία μέχρι το τέλος της ημέρας στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

2. Μεθαύριο Παρασκευή (14-11-2014) τα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα επηρεάσουν αρχικά σχεδόν ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα ασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση